جایزه دانش‌آموختگان برتر دانشگاه

بنیاد دانشگاهی فردوسی در راستای اهداف خود که همان کمک به ارتقای سطح کیفی دانشگاه و رساندن آن به جایگاه واقعی خود است از دانش‌آموختگان برتر مقطع کارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد طی مراسمی تجلیل می‌کند. این جایزه به فارغ‌التحصیلان رتبه‌های اول، دوم و سوم سال آخر کلیه رشته‌های دوره‌های کارشناسی که در بین دانش‌آموختگان آن دوره دارای بالاترین میانگین واحدهای گذرانده باشند، اهدا می‌شود.

این جایزه شامل لوح تقدیری با امضای مشترک ریاست محترم دانشگاه و ریاست محترم هیأت امنای بنیاد دانشگاهی فردوسی به انضمام یک قطعه سکه طلای پارسیان می‌باشد و مراسم اهدا همه ساله در اواخر همان سال تحصیلی یا اوایل سال تحصیلی بعد به طور مشترک توسط دانشگاه و بنیاد و با حضور مسئولان دانشگاه، مسئولان بنیاد، فارغ‌التحصیلان ممتاز و خانواده آن‌ها و اعضای هیأت علمی شاغل و بازنشسته دانشگاه برگزار می‌شود.