کمک به درمان دانشجویان بیمار

طبق توافق بنیاد دانشگاهی فردوسی با بعضی از بیمارستان ها و پزشکان متخصّص رشته‌های مختلف پزشکی شهرستان مشهد مقرر گردیده است که نسبت به انجام درمان دانشجویان بیمار نیازمند دانشگاه فردوسی که مبتلا به یکی از بیماری‌های روانی، ژنتیکی (تالاسمی، هموفیلی)، MS، کلیوی، سرطان، دیابت داخلی، شکستگی ها، نقص عضو، معلولیّت و... می‌باشند، اقدام شود. از دانشجویان فوق‌الذکر درخواست می‌گردد، جهت معرفی به پزشک متخصّص یا بیمارستان، با در دست داشتن مدارک پزشکی و دفترچه بیمه خود، ابتدا به پزشک معتمد بنیاد (مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، جنب اداره کل امور دانشجویی دانشگاه) و سپس به بنیاد دانشگاهی فردوسی مراجعه، تا با توکل به خداوند متعال نسبت به درمان ایشان اقدام گردد. بدیهی است کمک به درمان دانشجویان واجد شرایط بسته به نوع بیماری، به صورت مقطعی و یا در طول تحصیل خواهد بود. متقاضی دریافت کمک‌هزینه درمان، بایستی طبق آئین‌نامه مربوطه بی‌بضاعت یا کم‌بضاعت بوده و طبق تأیید پزشک معتمد بنیاد نیاز به درمان داشته باشد. ضمناً هزینه پرداختی به دانشجویان بیمار بلاعوض می‌باشد.

در عین حال دانشجوی درمان شده طی پرنمودن فرمی از نظر اخلاقی، متعهد خواهد شد در صورت داشتن توانائی مالی در آینده معادل و یا بیش ازهزینه‌های انجام شده را جهت مساعدت به درمان دانشجویان بیمار دیگر پرداخت نماید.

« تشکّر و سپاس »

بنیاد دانشگاهی فردوسی ( به ترتیب حروف الفباء) از پزشکان محترم سرکار خانم دکتر توکا بنایی، چشم پزشک؛ سرکار خانم دکتر شکوفه بنکداران، فوق تخصص غدد؛ جناب آقای جواد خوش‌سیما، اپتومتریست؛ جناب آقای دکتر حبیب‌الله دانشور، متخصص گوش و حلق و بینی؛ جناب آقای دکتر عباس شیردل، فوق تخصص داخلی؛ سرکار خانم دکتر بهشته غلامپور، روانپزشک؛ جناب آقای دکتر محسن فروغی‌پور، متخصص مغز و اعصاب؛ جناب آقای دکتر مهدی کوشیار، فوق تخصص داخلی؛ سرکار خانم دکتر نغمه مخبر، متخصص اعصاب و روان؛ جناب آقای دکتر مختاری، چشم پزشک؛ جناب آقای دکتر مصطفی مهرابی، متخصّص جراحی عمومی؛ و به‌ویژه سرکار خانم دکتر فروزان پاسالار، پزشک معتمد بنیاد و دانشگاه به‌خاطر همکاری با بنیاد در درمان دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد کمال تشکر را نموده، سلامت، سعادت و موفقیّت روز افزون آنان را از خداوند تبارک و تعالی آرزو می‌نماید.