«گزارش کمک‌های مالی بنیاد از سال 1384 تاکنون»

با توجه به افزایش جمعیت جوان کشور و تقاضای اجتماع برای بهره‌مندی از آموزش عالی و لزوم همراهی و همکاری مردم به‌ویژه در زمینه تهیه امکانات لازم برای نسل جوان و با عنایت به فرهنگ و سنت‌های اسلامی مبنی بر تأمین نیاز مالی مراکز و نهادهای علمی، آموزشی و فرهنگی از سوی جامعه و ضرورت ترویج سنت‌های حسنه وقف، هدایا و کمک‌های مردمی و تشویق افراد خیّر برای رفع بخشی از کمبودها و تنگناهای دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، بنیاددانشگاهی فردوسی که مؤسسه‌ای عام‌المنفعه بوده و از بدو تأسیس تاکنون، حمایت از دانشجویان مستعد بی‌بضاعت یا کم‌بضاعت را با ایجاد مراکز رفاهی و آموزشی در دستور کار خود قرار داده است، برای جبران بخشی از این کاستی‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد و به‌منظور تأمین سلامت و سعادت جامعه دانشجویی این دانشگاه سعی نموده است تا حدّ امکان احساسی توأم با همدردی با دانشجویان کم بضاعت و بیمار، و نگاهی مشفقانه به تلاش و کوشش دانشجویان ساعی و طالب علم، داشته باشد و با مساعدت به آنان و قدردانی از اینان، گرمای نشاط و دلگرمی را به وجود تک‌تک آنان القاء نماید. بخشی از فعالیت‌های مالی عبارتند از:

-         پرداخت کمک هزینه تحصیلی، پرداخت بخشی از شهریه دانشجویان، هزینه خوابگاه و... در هر سال تحصیلی.

-         تجهیز کتابخانه مرکز مشاوره دانشجوئی دانشگاه و خرید کتاب برای دانشجویان نیازمند.

-         خرید یک دستگاه ماشین فتوکپی جهت کمیته نیکوکاری دانشجویان به‌منظور ایجاد اشتغال و درآمدزائی آنان.

-     تقدیر از دانشجویان رتبه‌های اوّل، دوّم و سوّم سال‌های اوّل لغایت چهارم تمام رشته‌های تحصیلی دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه از سال 1389 تاکنون در هر سال تحصیلی با لوح تقدیر و بن کتاب.

-     تقدیر از فارغ‌التحصیلان رتبه‌های اوّل، دوّم و سوّم تمام رشته‌های تحصیلی دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه از سال 1389 تاکنون در هر سال تحصیلی با لوح تقدیر به امضای ریاست دانشگاه و مدیر عامل بنیاد و یک قطعه سکه پارسیان.

-     تقدیر از عضو هیأت علمی برجسته دانشگاه فردوسی مشهد در هر سال تحصیلی با لوح تقدیری به امضای ریاست محترم دانشگاه و ریاست محترم هیأت امناء بنیاد دانشگاهی فردوسی به انضمام یک قطعه نشان بنیاد دانشگاهی فردوسی و هشت قطعه سکه تمام بهار آزادی از سال 1389.

-         اهداء یک تن برنج و 200 کیلو روغن به تعداد یکصد نفر از دانشجویان در شب های ماه مبارک رمضان در هر سال از سال 1393 تاکنون.

-         حمایت از پروژه‌های تقاضامحور و پژوهش‌محور از سال 1396.

-         کمک جمعی از هیأت‌امنای بنیاد به زلزله‌زدگان کرمانشاه.

-         کمک به ساخت یک باب دبستان در سیستان و بلوچستان توسط اعضای هیأت‌مدیره بنیاد.